donderdag 8 december 2011

Let the battle begin!

Hee,
Aankomende Zondag kunnen jullie 3 artikelen verwachten met daarin 3 filmpjes gemaakt door ons drietjes:
- Myrthe
- José
- Jasmijn
Wat het precies inhoudt vertel ik jullie in dit artikel bereid je voor op een wat serieuser artikel dan normaal. Want er komen veel dingen aan die ik jullie even wil vertellen. Dus lees snel verder om te zien wat er allemaal aan komt.


Als eerst komt de battle dus. Wij (myrthejoseenjasmijn) gaan alledrie een filmpje maken met daarin een look die op het elke keer weer verschillende thema lijkt. Deze week is thema: Feest en zul je zondag onze creaties zien! 






Wij proberen meer leden te krijgen en ik beloof jullie dat er een winactie bij 50 leden komt. Als jullie ons helpen en de link met het artikel waar jullie ons hebben gepromoot laat zien (op jullie site) heb je meer kans bij die winactie. Je kan de link bij de reactie's plaatsen. Spammen mag deze keer maar het is wel eenmalig. Wat en wanneer en hoe van die winactie krijgen jullie te weten als we de 50 leden hebben gehaald. Zelf doen we ook ons best om die 50 (of meer) leden te halen.




En dan het laatste niet leuke nieuwtje GFC houdt er waarschijnlijk mee op. Ik heb het gelezen op een andere blog en vindt het echt verschrikkelijk maar je kan er niks aan doen. Dus zorg ervoor dat je ons niet alleen volgt via GFC maar ook via bloglovin heb je dat nog niet? Dan kan je het heel gemakkelijk aanmaken. Boven GFC staat het icoontje van bloglovin als je daar op klikt ga je direct door naar hun site als het goed is.


Liefs Jasmijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Natuuurlijk hebben wij ook wat regels die je moet na checken voordat je de reactie publiceerd;

- Spammen is verboden, tenzij het een speciaal 'spam' artikel is.
- Reactie's met kritiek kunnen altijd, als wij er maar van kunnen leren.
- Daar in tegen zijn groffe reactie's of reactie's die gewoon niet kunnen/nodig zijn ook verboden.

Heel erg bedankt voor je reactie, wij kijken zeker ook even op jouw blog. :)